Villiruuan yleisötapahtumia Suomessa 2024

Yhdessä Villikasviyhdistyksen kanssa Villiruoka.info on osastoineen kolmessa tapahtumassa:

15.-17.8.2024 Lepaan puutarhamessuilla Hattulassa

16.-18.8.2023 KukkaKuhhaus Rääkkylässä

Villikasviyhdistyksen webinaareissa olemme mukana säännöllisesti. 

Katso lisää.

 

Viillivihannekset ovat villiruuan keskeisin, pitkäsesonkisin, kaikkeen villiruokaan parhaiten yhdistettävä raaka-aine – ja unohdetuin – osa villiruokakäsitettä. Villiruoka.info -portaali pyrkii korjaamaan erityisesti tätä seikkaa ja villiherkuista voi saada maistajaisia, ohjeita ja verkottua toimintaryhmiin yleisötapahtumissa.

Villiruoka.infon tiimin tekemällä verkkokurssilla opit laajasti kaiken tarvitsemasi villiruuan käytöstä ja perinteisistä tavoista hyödyntää sitå!

Hortan yhdistämisestä esimerkiksi marjoihin ja sieniin kiinnostunut harrastaja pääsee keräämään vaikkapa kuusenkerkkiä pakkaseen odottamaan puolukkasesonkia. Kesällä kerkkiä ei enää ole tarjolla. 

Jokamiehen oikeuksillakin ongittavissa oleva järvikala on toinen liian vähälle huomiolle jäänyt osa suomalaisen, maailman vanhimman keittiön, keskeistä arkiherkuttelua. 

Haemme jatkuvasti innovatiivisia villiruuan pientuottajia verkostoomme! Jos sinun tuotteesi on vasta idea, ota silti yhteyttä, miten saamme sen esiin Villiruokaviikolla ja sen avustamana myyntiverkostoihin, jotka ovat kehitteillä jo ensi kesäksi. Samoin jos tarvitset Aito villi -raaka-aineita tuotteesi tuottamiseen, ota yhteyttä jouko@villiruoka.info!