Tekemällä ostoja tai tilauksia verkkokaupassamme, hyväksyt nämä toimitus- ja peruutusehdot.

1. Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Nokian Paikalliselämykset (y-tunnus 1591352-3), jäljempänä Myyjä. Myymme verkkokaupan kautta koulutuksia, verkkokursseja ja tuotteita (jäljempänä tuotteita). Ostoksia voivat tehdä suomalaiset täysi-ikäiset yksityishenkilöt ja yritykset. Kaikki verkkokaupan tuotteiden hinnat on ilmoitettu Euroissa (€) ja niihin sisältyy arvonlisävero 24 %. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin, sekä kurssitietoihin liittyviin (kuten aikataulut, sijainti, opettaja) muutoksiin. Myymme ja toimfitamme verkkokaupan tuotteita ja palveluita toistaiseksi vain Suomeen.

1. Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääasiassa Myyjän verkkokaupassa. Tuotteita voidaan myydä myös esim. tapahtumien tai koulutusten yhteydessä.

Tehdessäsi tilauksen sitoudut voimassa oleviin verkkokaupan toimitusehtoihin, sekä tuotteiden hintoihin ja toimituskuluihin.

Tilausvahvistus lähetetään sinulle sähköpostitse. Mikäli et saa tilausvahvistusta, tarkistathan roskapostikansion sekä mahdolliset sähköpostifiltterit. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen, siinä ilmenevien mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseen ja asiakkaan kanssa viestintään.

Koulutukset

Koulutukseen ilmoittautuminen tapahtuu ostamalla kyseinen koulutustuote tai siihen liittyvä varausmaksu-tuote. Koulutustuotteita voi ostaa verkkokaupan kauppa-sivulta tai yksittäisen koulutuksen sivulta. Koulutuksiin voi varata vain yhden paikan kerrallaan.

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumalla hyväksyt myös koulutuskohtaiset ehdot, jotka löytyvät koulutuskohtaisilta sivuilta. Koulutukseen ilmoittautumalla vahvistat myös, että osallistut koulutukseen täysin omalla vastuullasi, olet vastuussa myös kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestasi (ml. silmälasit, vaatteet, jne.) sekä vahingoista joita voit koulutuksessa aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle.

2. Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Maksu noudettaessa: Joitain tuotteita voi maksaa myös noudettaessa. Noudosta ja noudettaessa maksusta on sovittava erikseen myyjän kanssa ennen tilauksen tekemistä.

4. Toimitus

Koulutukset

Kun olet ilmoittautunut verkkokaupan kautta koulutukseen ja maksanut tilauksesi, on osallistumisesi vahvistettu. Saat sen jälkeen sähköpostitse lisätietoja koulutuksesta. Verkkokurssikoulutuksissa, tai jos koulutukseen sisältyy verkkokurssiosuus, verkkokurssin käyttäjätunnukset toimitetaan rekisteröitymisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Tuotetilaukset

Kun olet maksanut tilauksen, tilaamasi tuotteet pakataan ja toimitetaan sinulle mahdollisimman pian, pääsääntöisesti viikon kuluessa tilauksesta. Mikäli tilauksessa on tuotteita, joita ei ole varastossamme, toimitamme ne heti kun tuotteita on saatu varastoon lisää. Otamme tässä tapauksessa aina yhteyttä tilauksen tekijään.

Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassalla ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

5. Oikeudet, vastuut ja rajoitukset

Laitteet, ohjelmat ja tietoliikenneyhteydet
Asiakas hankkii omalla kustannuksellaan ja vastuullaan verkkokurssien käytön edellyttämät laitteet, ohjelmat ja tietoliikenneyhteydet sekä muut mahdolliset tarvittavat palvelut ja vastaa niiden käyttö- ja ylläpitokustannuksista, turvallisuudesta ja toimivuudesta.

Käyttäjätunnukset
Verkkokaupan rekisteröityneille asiakkaille toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana rekisteröitymisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Kukin käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksen ja salasanan salassapidosta sekä sillä tapahtuneesta käytöstä. Käyttäjätunnuksen siirtäminen tai luovuttaminen sopimuksen ulkopuoliselle taholle on kielletty.

Verkkokurssien materiaalit ovat asiakkaan käytettävissä kurssista riippuen 1-12 kuukauden ajan siitä päivämäärästä lukien kun asiakkaalle on toimitettu palvelun käyttäjätunnus. Kesto on ilmoitettu tuotekuvauksessa. Tämän jälkeen kurssin käyttöoikeus päättyy automaattisesti.

Immateriaalioikeudet
Verkkokaupan harjoitteisiin ja muuhun kirjalliseen ja sähköiseen materiaaliin liittyvät immateriaalioikeudet kuuluvat Nokian Paikalliselämykset -toiminimelle. Tällä sopimuksella ei siirretä mitään immateriaalioikeuksia asiakkaalle. Kaikki verkkokurssien ja koulutusten materiaali on tarkoitettu vain kyseisen tuotteen ostaneiden asiakkaiden henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, käyttäjätunnus suljetaan. Tekijänoikeusrikkomuksista seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.

Virhevastuu
Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Verkkokaupan vastuunrajoitukset
Verkkokauppa ei vastaa mahdollisista toimintakatkoksista esimerkiksi huoltotöiden, teknisten vikojen tai muiden vastaavien syiden vuoksi eikä tietoliikenneyhteyden tai internet-verkon mahdollisista toimintakatkoista. Verkkokauppa ei vastaa palvelun mahdollisesti sisältämistä virheistä tai puutteellisuuksista eikä palvelun sisältämien tietojen käytöstä tai tulkinnasta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Verkkokauppa ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, joka voi johtua palvelun toiminnasta tai siitä, ettei palvelu toimi. Kaikissa tapauksissa Verkkokaupan korvausvastuu rajoittuu sen asiakkaalta 12 kuukauden aikana saamiin maksuihin.

Ylivoimainen este
Työtaistelu, räjähdys, tulipalo, luonnonkatastrofi, tietoliikennehäiriö, viranomaisen määräys tai muu sopijapuolista riippumaton ylivoimainen este (force majeure), joka kohdistuu tähän verkkokauppaan, Myyjään tai tämän alihankkijaan, vapauttaa sopijaosapuolen noudattamasta tämän sopimuksen velvoitteita esteen keston ja kohtuullisen ajan esteen poistumisen jälkeen, kunnes velvoitteiden täyttämisen edellytykset pystytään palauttamaan.

6. Peruutukset

Koulutukset: Koulutuskohtaiset peruutusehdot on kerrottu koulutuskohtaisilla sivuilla.

Verkkokurssit: Jos ostettava tuote on verkkokurssi, tai siihen sisältyy verkkokurssi, asiakas saa verkkokurssille henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen. Käyttäjätunnuksen vastaanotettuaan asiakas voi välittömästi aloittaa verkkokurssin käyttämisen, eikä voi siksi enää peruuttaa ilmoittautumistaan.

Tuotetilaukset: Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia.
Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Emme vastaanota emmekä käsittele ilmoittamatta lähetettyjä tuotepalautuksia.

Verkkokaupan yhteystiedot:

Sähköposti: jouko@villiruoka.info
Puhelin: 040 556 8880
Postiosoite: Nokian Paikalliselämykset, c/o Jalava & Co Oy, Satamakatu 32, 70100 Kuopio