Horta kruunaa villiruuan

Aivan uudenlainen verkkokurssi maailman vanhimman keittiön perusteisiin!

129,00 sis. ALV 24%

Varasto loppu

Kuuden viikon kurssin jälkeen osaat:

  • 12 parasta villivihannesta Suomessa
  • Yhdistää kasveja mahtaviksi makukomboiksi sienien, marjojen, kalan ja riistan kanssa
  • Valmistaa ja säilöä hortaa ja villiruokaa vanhoilla, raaka-aineita korostavilla luonnollisilla menetelmillä

Villiruokaa on yltäkylläisesti ihan vieressäsi. Opi nauttimaan siitä ja valmistamaan sitä muinaisilla menetelmillä, jotka ovat tulleet nykyajan trendeiksi!

Villiruoka on maailman vanhin keittiö, se on jo keräilijä-, kalastaja- ja metsästäjäkaudelta. Suomi on maa, jossa villiruokakeittiö on edelleen länsimaista elinvoimaisin. Miksi sinun kannattaa olla kiinnostunut villiruuasta ja oppia siitä lisää?

[myyntivideo]

Kotona lähes ilmainen Michelin-ravintola!

Jokaisella on oikeus ja mahdollisuus, kun osaa asiansa, hankkia ilmaisia, terveellisiä, maukkaita raaka-aineita aivan lähiluonnosta: marjoja, sieniä, villivihanneksia ja järvikalaa. Niihin soveltuvat vanhat valmistusmenetelmät, jotka on helppo oppia ja niiden avulla ruokasi astuu kertaheitolla Michelin-tasolle – samalla kun ruokakulusi pienenevät!

Pitkän iän salaisuus?

Kurssin avulla laajennat ruokavaliotasi suuntaan, joka herkullisuuden ja edullisuuden lisäksi tukee suolistosi toimintaa, buustaa immuniteettiasi ja hoivaa luustoasi, verenkiertoasi, niveliäsi ja lihaksiasi. Villiruoka sisältää luonnon keinoja vähentää kipuja, kuukautisvaivoja, kuumia aaltoja, ylläpitää mieskuntoa ja ruuan hankkiminen luonnossa vähentää stressin aiheuttamia ongelmia.

Villiruuasta ansiotoimintaa?

Tämä verkkokurssi tarjoaa pohjan edetä kohti laajempaa osaamista, minkä voi muuttaa rahaksi. Voit edetä kohti matkailuelämyksiä, keitrauspalveluja, ruokatuotteita, live-kurssipalveluja ja raaka-ainetuotantoa muille tuottajille. Jouko Kivimetsä on kehittänyt useita koulutustuotteita 20 vuoden aikana ja opettaa niitä jatkoverkkokursseina ja lähipäivinä. Hän on myös påäkoordinaattori vuosittaiselle Villiruokaviikolle (tänä vuonna 10.-16.5.2021) Lahden seudulla. Tämän viikon päätapahtuma on Horta2021 Hollola kansainvälinen villivihannestapahtuma luentoineen ja tuote-esittelyineen. Villiruoka-verkkokurssin käyneet saavat etulyöntiaseman hyödyntää tuota ainutlaatuista foorumia. Eri oppimispolut selviät perusteellisesti kurssilla.

Kurssin vetäjinä monen alan huippuja

  • Jouko Kivimetsä on villivihannesalan ykköspioneereja Suomessa
  • Johanna Räikkönen on ravitsemus- ja villiyrttiasiantuntija ja farmasian tohtori
  • Ossi Paloneva on edennyt ykköseksi Suomessa lähes yksinomaan villiruokaan perustuvassa ravintolatoiminnassa
  • Suvi Runonen-Väinämö on ammattimainen juurileipoja
  • Lisäksi kurssille antavat antinsa leivinuuniekspertti, nuotio- ja eräruuan valmistajat ja villin veden asiantuntija.

Kaikki mitä tarvitset osataksesi toteuttaa tuon tai vastaavan vision on tämä verkkokurssi:

Horta kruunaa villiruuan

Hauska ja helppo verkkokurssi maailman vanhimman keittiön perusteisiin!

Mökkipihasi muuttuu Michelin-ravintolaksi. Mummonmökistäsi tulee maailman parhaan leivän mekka (sanoo muu perheesi!). Perheesi rukoilee että käyt enemmän kalassa, koska he rakastavat kaikkea, mitä taiot jopa särjistä, lahnasta ja hauesta. Vaellusporukka tai melontaseurasi odottaa vain että pysähdytään tulille ja he saavat maistaa mitä tällä kertaa ”poikkesit hakemaan pusikosta”.

 

Tule mukaan viimeistään xx.xx. ja tarjous: 69€ ovh 99€