Hortafarmiverkoston VIP Klubi

20,00 sis. ALV 24%

Kuvaus

Jäsenenä saat uutiskirjeiden kautta ensimmäisenä tiedon kaikesta, eri maiden hortatilojen etenemisestä ja pääsystä sinne pidemmäksi aikaa.  Samalla autat meitä varustamaan tiloja toimivammaksi paikallisen perinnekulttuurin eläviksi esittelykeskuksiksi ja luontosuhteen uudistajiksi villikasvioppien kautta. Jos haluat pitkäaikaiseksi “residenssiläiseksi” edullisilla oleskeluhinnoilla, tämä jäsnenyys on AINOA tapa edetä asiassa.

Eli maksamalla vain kerran tämän “jäsenmaksun” saat

  • jatkuvan jäsenyyden VIP-ryhmäläisenä hortafarmariverkostoon
  • saat ensimmäisenä tiedon tarpeista saada lisää vapaaehtoistyövoimaa hortafarmeille tai päästä sinne tekemään esimerkiksi omia kädentaitotöitäsi ja voit anoa tulla sinne pidemmäksi aikaa
  • parhaat sesongit oleskelulle ovat Kreetalla 3.-12. kuukausien aikana ja Andaluciassa 11-03 kuukausien aikana.
  • jäsenmaksulla katat kulujamme maatilojen varustamisessa, vapaaehtoisten ruokkimisesssa, majoittamisessa ja putkisto-, sähköpaneeeli jne -investoinneissa!

Ota yhteys ajoissa tämän jäsenyyden kautta. Tulijoita on paljon ja kerrallaan mahtuu vain noin 6. Jäsenyys on kertamaksulla “elinikäinen” ja autat meitä kestävän kehityksen, biodiverstiteetin, terveellisten, luonnollisten ruokavalioiden ja viisauksia sisältävien perinnäistapojen edistämisessä. Kiitos!