Hortabrunssi Sastamalassa 4.6.2023

28,00 sis. ALV 24%

Varasto loppu

Kuvaus

Tervetuloa villikasvi- eli horta-brunssille Sastamalaan 4.6.2023!
Kuunkodon tilalla Sastamalassa järjestetään 4.6. klo 12-14 kesän alkua juhlistava horta-brunssi, jonka menun pääosassa ovat kauden villikasvit. Luvassa on ravinteikkaita herkkuja ainutlaatuisessa taideateljee-ympäristössä nautittuna.
Menu koostuu erilaisista horta-dipeistä, -alkupaloista ja -salaateista sekä maukkaista lämpimistä ruoista kuten horta-linssikeitosta, -piirakasta ja lihaliemi-horta -risotosta. Jälkiruokana on tarjolla muun muassa suussasulavaa kuusenkerkkä-puolukka -piirakkaa. Menussa hyödynnetään lähituottajien tuotteita kuten munia ja lihaa. Villikasvit on kerätty Kuunkodon lähiympäristöstä. Brunssi on vähälaktoosinen ja tarjolla on gluteenittomia vaihtoehtoja. Suurimmassa osassa ruoista ei ole lihaa.
Menun pääkokkina toimii Suomen villikasviasiantuntijoiden ykkönen Jouko Kivimetsä. Brunssille saapuu myös unkarilainen funktionaalisen ravitsemushoidon huippuasiantuntija Katalin N. Kokavecz, joka kertoo brunssin alussa kiinnostavia faktoja hortan hyvää tekevistä vaikutuksista.