Horta2021 Hollola tapahtuman luennot

Horta2021 Hollola tapahtuma pidettiin 4.-5.8.2021 Hollolan Messilän kartanolla. Ajankohdan mukaisten viranomaismääräysten johdosta luentoja ei voitu pitää vaan ne muutettiin videomuotoon ja luennot on koottu tänne. Jos kurssin avajaispäivänä kaikki luennot eivät ole vielä ehtineet tänne, niiden ilmaantumisesta myöhemmin tälle alustalle annetaan tieto osallistujille. Tämä alusta on auki helmikuuhun 2022. Pääset alustalle omilla tunnuksillasi koska vain. Hyviä luentohetkiä!

Huom! Luennot ovat materiaaleineen luennoitsijoiden tekijänoikeuden piirissä, eikä niitä saa ladata, kopioida tai käyttää kaupallisesti.

 

Tartu tarjoukseen, saat 30€ alennuksen videoluentojen tilaajana Horta kruunaa villiruuan -verkkokurssista

Tutustu ainutlaatuiseen verkkokurssiin, jolla opit yhdistämään tärkeimmät villikasvimme marjoihin, sieniin, järvikalaan ja riistaan sekä parhaimmat perinteiset ruuanvalmistusmenetelmät kuten leivinuuni, savustus, hapatus, kellaripurkkisäilöntä, nuotiovalmistus ja lisäksi eri säilöntämenetelmiä villikasviherkuille. Verkkokurssi on auki helmikuun loppuun 2022 ja lisäaika juhannukseen maksaa 20€. Opi jo talven aikana vaikka kotisohvalla kaikki niksit ja kasvitiedot. Luennoitsijoina kurssilla ovat mm Horta-tapahtuman pääkoordinaattori Jouko Kivimetsä sekä Johanna Räikkönen ja Ossi Paloneva, jotka ovat luentoineen myös tällä alustalla.

Lue lisää tästä, ja kun menet kassalle 31.10.2021 mennessä, laita alennuskoodiksi “Horta2021” ja hinta putoaa 129€ eurosta 99€:oon.

Kuvia Horta2021 Hollola -tapahtumasta 4.-5.8.2021

Kuvaajat: Eetu Kilkkilä ja Einari Toiviainen

 

Kansainväliset terveiset, eri näkemyksiä aiheeseen ja vertailua eri maiden horta-aktiivisuudesta ja kulttuurista

Muut luonnonantimet kasvien ohjella 

 

Kurssin tiedot

Kansainväliset terveiset, eri näkemyksiä aiheeseen ja vertailua eri maiden horta-aktiivisuudesta ja kulttuurista

Muut luonnonantimet kasvien ohjella