Luontopatikointi “O Dromos*” Kreetalla keväisin ja syksyisin

Varaukset käynnissä matkalle 2.-9.10.2022!

Aivan uusi matkailutuote, jossa vaelletaan viikon aikana viitenä päivänä huikeissa maisemissa, muinaisilla muulireiteillä pitkin pyhien paikkojen helminauhaa Kreetan historiaa huokuvalla saarella. Kuin Espanjan “Compostella” mutta Kreetalla ja laajemmin palveluin. Reitin kevätosuudet ovat huhtikuun kaksi viimeistä viikkoa ja seuraava syysmatka järjestetään 2.-9.10.2022. Katso tunnelmia videolta.

*Dromos on kreikkaa ja tarkoittaa tietä.

(Videon musiikki bensound.com)

Viikko herkuttelua maailman terveellisimmän, usein villiruokaan perustuvan ruokavalion mukaisissa tavernoissa, ystävällisten kreetalaisten kohtaamista maaseudulla, leppoisaa kävelyä suomalaisryhmässä. Vastullisena matkanjohtajana on yksi Suomen kokeneimpia Kreeta-oppaita, Jouko Kivimetsä, joka on vienyt ryhmiä Kreetalle jo vuodesta 1994. Toisena matkanjohtajana toimii Johanna Räikkönen, ravitsemus ja villiyrttiasiantuntija, joka ohjaa myös aamujoogahetkiä ja patikoinnilla venyttelyjä.

Kävelyt Kreetalla ovat joka päivä erilaisia mutta yhtä sykähdyttäviä. Voit osallistua matkaan, jos pystyt kävelemään 4 km tunnissa ja taukoineen yhteensä noin 7 h aikana 14-18 km. Pidät mukavasta samankaltaisesta seurasta, kohtaamisista paikallisten kanssa, Kreetan historian avaamisesta tapahtumapaikkojen äärellä, noin 10 ruokalajin piiiitkistä aterioista kävelyn päätteeksi paikallisviineineen. Arvostat että kaikki järjestelyt on tehty puolestasi, majoitus on joka yö samassa huolella valitussa paikassa ja kuljetukset sujuvat leppoisasti ja jos vaikkapa jalkasi venähtää tms, sinut kuljetetaan lounaspaikkaan ja myöhemmin hotelliin.

Älä emmi, liity joukkoomme ja varaa paikka matkalle kalenteristasi jo nyt! Matkan hinta sisältäen lennot, lentokenttäkuljetukset, majoituksineen 2 h huoneessa, jatkuvat kuljetukset patikointipaikoille, lähes täysihoidon maailman tervellisimmän perinneruuan ääressä paikallisviineineen, kaksi matkanjohtajaa, jotka hallitsevat myös laajat wellness-taidot, aamujoogat ja muut virkistysohjelmat on 1590€. Varausmaksu on 250€ ja loput kuukautta ennen matkaa. Huolehdimme lennoista puolestasi, eikä sinun tarvitse stressata mahdollista korona-peruutuksista. Vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkahaukka, IATA-toimisto Kirkkonummella.

Etu 8.5.2022 saakka! Kun kaksi henkeä varaa kerralla, alennus kahdelta yhteensä 100€.

Pyydä heti tarkempi ohjelma ja seloste jouko@villiruoka.info. Tai soita 040 556 8880/Jouko. Tämä matka on aivan uniikki ja se on tarjolla ensimmäistä kertaa pitkän odotuksen jälkeen!

Voit myös tehdä alustavia varauksia ensi kevään lähdöille 16.4. ja 23.4.2023. Syysmatkan 2.-9.10.2022  majoitus Eloundassa rannan tuntumassa olevassa tasokkaassa hotellissa. Toimi nopeasti!

Sää Kreetalla huhtikuun lopulla ja lokakuun alussa vastaa normaalisti parasta Suomen kesää ilman hillittömiä helteitä. Keväällä majoitus on Keski-Kreetan vehreydessä ja kukkaloistossa saaren korkeimman vuoren Psiloritiksen maisemissa. Syksyllä meri on yleensä noin 24 astetta ja silloin majoitus on meren lähellä, rauhallisella paikalla ja lähellä Agios Nikolaoksen ja Eloundan palveluja. Majoitus koko viikon samassa paikassa ja patikoille mennään pikkubussilla.

Lisää kirjoituksia: